Hier kunt u een reactie of beoordeling plaatsen van mijn werk

Rating: 4.8235294117647 sterren
34 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Charmaine Joan
5 dagen geleden

Wederom mega tevreden over het werk wat Lisa voor mij heeft gedaan. Onlangs begonnen als freelance make-up artist en dankzij Lisa heb ik zowel een onwijs mooi logo als website en ook nog eens een nette mailbox erbij. Mega tevreden en raad iedereen haar aan ❤️

Marieke Indencleef
13 dagen geleden

Wij zijn heel tevreden over haar werk! Ze geeft goed advies en begrijp je helemaal ik heb een logo laten maken bij haar en mijn vriend ondertussen ook! Super doe zo verder meid!

Jary
een maand geleden

Lisa luistert heel goed naar jou wensen en ideeën, ze geeft veel mogelijkheden en helpt je ook kiezen moest dit moeilijk zijn. Ik heb mijn logo e visitekaartjes laten maken bij haar en ben er echt super tevreden over! Ook werkt ze het super snel af! Op 3 dagen had ik de ontwerpen binnen! Echt een topper!!

Ruby Woltman
2 maanden geleden

Lisa is een topper! Ik heb bij haar gekozen voor het Youtube pakket. Ze doet alles goed in overleg en geeft haar eerlijke advies mee! Als je toch niet helemaal tevreden bent past ze het zonder problemen aan. Laat goed zien wat mooi staat en minder mooi en hoe het is wanneer er een andere kleur wordt gebruikt hoe het effect dan is!
Tijdens het maken van mijn Youtube pakket vroeg ik al voor een kerstige intro... Gelijk is Lisa daaraam begonnen en het eindresultaat... Super leuk en gezellig!

Kortom, ik ben super tevreden over Lisa! Ik heb Lisa al een vele mensen aangeraden! ☺️

Ryanne Crafts
4 maanden geleden

Top werk doet Lisa. Ze maakt super leuke creaties en wil je iets laten aanpassen, doet ze dat voor je.. Ze communiceert ook goed, want tijdens het maken van mijn YouTube pakket was het bloedheet en ja vroeg ze of het erg was dat ze volgende dag mee verder mocht.

Tuurlijk geen probleem, maar het werd gemeld. Top werk. Ga zo door.

Y
4 maanden geleden

Ik ben erg tevreden over het resultaat!
Ik had voor visitekaartjes gekozen en ze zijn echt top!
Aanpassen doet ze zonder probleem en met hier en daar wat overleg! X
Ik raad dit zeker aan💓

Loïs Asmr
5 maanden geleden

Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking. Ik heb voor het YouTube pakket gekozen en het is echt super mooi geworden allemaal. Ze is heel vriendelijk en luistert goed naar je wensen en past het aan als je dat wilt. Ging allemaal heel fijn en ben super blij met het resultaat! Bedankt Lisa!

Saskia Kienhuis
5 maanden geleden

Helemaal blij met mijn nieuwe logo, communicatie met Lisa gaat snel en eventuele aanpassingen of wensen gebeuren in goed overleg.

Jantien
6 maanden geleden

Super blij met de tekening die Lisa voor mij gemaakt heeft. Heel mooi geworden.
Ook een fijne communicatie gehad, je wordt netjes elke keer op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Een aanrader dus!
Bedankt Lisa

Lisa
6 maanden geleden

Lisa kijkt echt naar jouw wensen. Als er iets niet naar je zin is past ze dit direct aan. Vond het erg fijn samenwerken! Bedankt!