Hier kunt u een reactie of beoordeling plaatsen van mijn werk

Rating: 4.875 sterren
32 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Loïs Asmr
12 dagen geleden

Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking. Ik heb voor het YouTube pakket gekozen en het is echt super mooi geworden allemaal. Ze is heel vriendelijk en luistert goed naar je wensen en past het aan als je dat wilt. Ging allemaal heel fijn en ben super blij met het resultaat! Bedankt Lisa!

Saskia Kienhuis
een maand geleden

Helemaal blij met mijn nieuwe logo, communicatie met Lisa gaat snel en eventuele aanpassingen of wensen gebeuren in goed overleg.

Jantien
een maand geleden

Super blij met de tekening die Lisa voor mij gemaakt heeft. Heel mooi geworden.
Ook een fijne communicatie gehad, je wordt netjes elke keer op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Een aanrader dus!
Bedankt Lisa

Lisa
2 maanden geleden

Lisa kijkt echt naar jouw wensen. Als er iets niet naar je zin is past ze dit direct aan. Vond het erg fijn samenwerken! Bedankt!

Familie Stoelhorst
2 maanden geleden

Ben super tevreden of wat Lisa maakt.
Maar misschien nog wel meer over de wijze waarop ze communiceert en vraagt wat de klant wil. Heb haar al aanbevolen aan familie!
Lieve Lisa bedankt voor alles!!

From The Purity of Lotus
4 maanden geleden

Door Lisa een logo laten maken voor mijn hobby, het fokken van labradors. Ik had een idee maar kreeg het zelf niet voor elkaar en het is haar wel gelukt. Ik ben dus tevreden ;-)

Charmaine
4 maanden geleden

Lisa heeft mijn hele YouTube kanaal qua lay-out een boost gegeven, ze bied een top service en de prijs kwaliteits verhouding is echt heel goed. Ik ben mega tevreden en raad iedereen aan die een boost wil in zijn lay-out, eens met Lisa te brainstormen.
Lieve Lisa bedankt voor alles 😘

Brittany
4 maanden geleden

Lisa is écht een topper! Ze heeft een prachtige tekening van mij gemaakt en dat verwerkt in een YouTube pakket. Ze luistert echt naar wat de klant wilt en blijft dingen aanpassen totdat je tevreden bent. Een ECHTE aanrader!

SherryB
7 maanden geleden

Wat een geweldige werk kan zij doen. Ik had voor het YouTube pakker gekozen. Lisa hielp mij erg goed, ze blijft heel erg vriendelijk ondanks ze soms iets moest. Je bent een topper en je doet je werk uitstekend nogmaals bedankt Lisa

Chaska Monica
7 maanden geleden

Lisa Lisa Lisa. Wat een geweldige werk kan zij doen. Ik had voor het YouTube pakker gekozen. Lisa hielp mij erg goed. Al het commentaar wat ik wou veranderen dat deed ze ook en ze bleef altijd vriendelijk. Dankjewel Lisa 💖