Hier kunt u een reactie of beoordeling plaatsen van mijn werk

29 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Familie Stoelhorst
een dag geleden

Ben super tevreden of wat Lisa maakt.
Maar misschien nog wel meer over de wijze waarop ze communiceert en vraagt wat de klant wil. Heb haar al aanbevolen aan familie!
Lieve Lisa bedankt voor alles!!

From The Purity of Lotus
2 maanden geleden

Door Lisa een logo laten maken voor mijn hobby, het fokken van labradors. Ik had een idee maar kreeg het zelf niet voor elkaar en het is haar wel gelukt. Ik ben dus tevreden ;-)

Charmaine
2 maanden geleden

Lisa heeft mijn hele YouTube kanaal qua lay-out een boost gegeven, ze bied een top service en de prijs kwaliteits verhouding is echt heel goed. Ik ben mega tevreden en raad iedereen aan die een boost wil in zijn lay-out, eens met Lisa te brainstormen.
Lieve Lisa bedankt voor alles 😘

Brittany
3 maanden geleden

Lisa is écht een topper! Ze heeft een prachtige tekening van mij gemaakt en dat verwerkt in een YouTube pakket. Ze luistert echt naar wat de klant wilt en blijft dingen aanpassen totdat je tevreden bent. Een ECHTE aanrader!

SherryB
5 maanden geleden

Wat een geweldige werk kan zij doen. Ik had voor het YouTube pakker gekozen. Lisa hielp mij erg goed, ze blijft heel erg vriendelijk ondanks ze soms iets moest. Je bent een topper en je doet je werk uitstekend nogmaals bedankt Lisa

Chaska Monica
5 maanden geleden

Lisa Lisa Lisa. Wat een geweldige werk kan zij doen. Ik had voor het YouTube pakker gekozen. Lisa hielp mij erg goed. Al het commentaar wat ik wou veranderen dat deed ze ook en ze bleef altijd vriendelijk. Dankjewel Lisa 💖

Makeupbynimsa
6 maanden geleden

Lisa is een topmeid! Ze is vriendelijk, ze doet wat je vraagt en ze is nog eens super lief! Houden zo!

Nigel
9 maanden geleden

Het is echt een hele fijne website je word met respect behandeld als je iets niet leuk vind kan je het zeggen is geen enkel probleem echt een top website en het resultaat is ook top😂

Sofie
een jaar geleden

Zeer tevreden! Mooi logo ontworpen die al mijn eisen voldoen! Ben er heel erg blij mee!

Naomi
een jaar geleden

Ik zag dat een vriendin een super leuk logo had en wilde graag weten wie het had ontworpen: Lisa dus! Voor mij heeft Lisa een ansichtkaart ontworpen. Lisa, ik vind het ontzettend goed dat je wel van een grafische uitdaging houdt :D je creativiteit goed gebruikt en luistert naar je klant. Topper!